Om tilmeldingen

Udfyld blanketten for at tilmelde dig et forløb på Textilskolen. Når vi har modtaget din tilmelding sender vi dig en mail med bekræftelse på at du er optaget på holdet eller tilbud om at blive skrevet på venteliste hvis holdet er fyldt.

Ved optagelse på skolen betales 1000 kroner i indmeldelsesgebyr. Gebyret tilbagebetales ikke. Optag på venteliste koster ikke noget.

Tilmelding til kurserne er bindende for et semester.

Framelding kan ske op til 6 uger før kursus start uden binding. Derefter er tilmeldingen bindende og der vil blive opkrævet betaling for hele semesteret.

Priser i skoleåret 2021/2022

Akademilinje
890 kroner pr uge +
1000 kroner i indmeldelsesgebyr

Design10.:
890 kroner pr uge +
3500 kroner for studieture +
1000 kroner i indmeldelsesgebyr

Skolepengene opdeles i rater som betales hver måned til den 1.

Betalingen dækker undervisning og mad. Der må derudover beregnes udgifter til materialer. Materialeforbruget svinger fra elev til elev, men vil typisk være et sted mellem 2000 og 5000 kroner pr halvår.