Hvem er vi

Forstander, undervisere og øvrigt personale

Nysgerrighed, passion og eksperimenter er i centrum på Textilskolen. Det gælder også for os, der står bag Textilskolen. Fra undervisere til kontor- og køkkenpersonale.

Alle undervisere på Textilskolen er professionelle udøvende designere med forskellige designfaglige specialeområder indenfor f.eks. beklædning, tekstil, møbel, rum, grafisk design og illustration.

Vi er praktikere – og vi elsker vores fag.

Andrea Lehmann Sivertsen

andrea@textilskolen.dk

Uddannet beklædningsdesigner fra Det Kongelige Akademi

At skabe en designskole hvor talentudvikling og et højt fagligt ambitionsniveau går hånd i hånd med et varmt og kærligt miljø med højt til loftet, nærhed og plads til fordybelse er min store passion. Og jeg elsker at se det lykkes!

Julie Henriksen

Underviser og souschef

julie@textilskolen.dk

Uddannet væver, industriel designer og Master i design fra Det Kongelige Akademi

Jeg er optaget af, at være i både teori og i praksis. Det sted, hvor den måde vi tænker på  kan danne grundlag for at undres over praksis og hvor vi med vores praksis kan udfordre vores måde at tænke på.

Sarah Moutouh

sarah@textilskolen.dk

Uddannet beklædningsdesigner fra Det Kongelige Akademi

Det gode håndværk er min store passion, og jeg elsker at arbejde med detaljer og materialer i hænderne.

Marie Hugsted

marie@textilskolen.dk

Uddannet tekstil designer fra Det Kongelige Akademi og lærer

Sammenhængen mellem sansning, materialer og farver optager mig og at vise hvilke muligheder tekstilfaget rummer. At undersøge og eksperimentere sammen med elever og mine kollegaer er for mig kilden til daglig glæde.

Karen Hemmingsen

Underviser og kommunikationsmedarbejder

karen@textilskolen.dk

Uddannet illustrator fra Designskolen Kolding

Jeg elsker tegning – ikke den smukke tegning, men tegningen som et sprog, der beskriver, undersøger og forvandler verden.

Helena Lindberg

helena@textilskolen.dk

Uddannet beklædningsdesigner fra Det Kongelige Akademi

Min interesse for beklædning har altid ligget i forholdet mellem funktion, udtryk og krop, hvordan vi bruger og kommunikerer med beklædning  – og hvordan vi kan gøre det på den mest bæredygtige måde.

Pernille Engbirk

pernille@textilskolen.dk

Uddannet beklædningsdesigner fra Det Kongelige Akademi

Arbejdet med udvikling af den enkelte elevs kreative potientiale er jeg meget optaget af . Og jeg interesserer mig for hvordan vi som designere kan arbejde metodisk med vores kunstneriske intuition.

Siff Pristed

siff@textilskolen.dk

Uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding

Eksperimentet og konceptet er centrum, når jeg arbejder med tekstiler som medie for fortællinger, og lader traditionelle tekstile teknikker møde moderne kultur, hvor farver, mønstre og udtryk blandes på kryds og tværs.

Laura Baruel

laura@textilskolen.dk

Uddannet beklædningsdesigner fra Det Kongelige Akademi

Jeg er optaget af nogle grundlæggende ting omkring det visuelle og taktile sprog……

Hvorfor påvirker form, farve, tekstur, lys vores sanseapparat som det gør? Hvad findes der bagved…?

Jesper Kring Kærgaard

Pedel og underviser i matematik og engelsk i Design10.

jesper@textilskolen.dk

Uddannet lærer, kurator og sømand

Jeg elsker at sætte projekter i gang og se dem blive til virkelighed. Jo større, jo bedre!

Marcelo Nauto

Kok

marcelo@textilskolen.dk

Jeg elsker mad og musik! Og brænder for at lave sund og lækker vegetarisk mad i et klimavenligt køkken.

Helle Koldby

Skolesekretær

sekr@textilskolen.dk

Systemer, detaljer og tal – jeg elsker når det hele stemmer! Og jeg holder meget af den daglige kontakt med alle på skolen og alle dem som ringer og skriver til kontoret.
Annette Grande Jensen

Køkkenmor

annette@textilskolen.dk

Jeg brænder for at lave lækker mad med masser af grøntsager, og elsker en god kop kaffe og hyggesnak på bænken i haven.

Marianne Højager

Husalf

marianne@textilskolen.dk

Morgenmad og omsorg for potteplanter og vasketøj på skolen sørger jeg for. Jeg elsker min have, mine hunde og en hyggelig snak med eleverne over morgenkaffen.

​Textilskolens bestyrelse

Teri Lönborg, formand
Uddannet landskabsarkitekt og tidligere Parkchef i Rudersdal kommune
Udpeget til bestyrelsen af Rudersdal kommune