Portfolio in the making!

18. dec 2021

Designeren formidler og kommunikerer sit arbejde både visuelt og sprogligt, i mange forskellige medier. I Laboratorium for Kommunikation, Iscenesættelse og Fortælling arbejder vi med illustration, arbejdstegning, portfolio, film og andre medier, hvor vi formidler koncepter og idéuniverser til andre.

I denne sidste uge inden jul arbejder vi med portfolio i Laboratorium for Kommunikation, Iscenesættelse og Fortælling. Det er på tide at få samlet alle de spændende, eksperimenterende, smukke og skæve projekter der er blevet arbejdet med i efterårssemesteret, så de kan blive formidlet videre i verden uden for Textilskolen. Der skitseres, afprøves muligheder, klippes, klistres, scannes, samles, printes. At lave en portfolio er også en designproces.

Hvem er du, hvad kan du, hvad vil du, hvad interesserer dig og hvordan arbejder du? En portfolio skal skabe de bedst mulige rammer for at kommunikere disse spørgsmål. En portfolio er en dør, som du åbner ind til din verden. Modtageren skal blive nysgerrig for at gå derind, det skal være let at komme ind, man skal kunne finde rundt, få overblik, blive overrasket og underholdt, og komme ud med en oplevelse af helhed og overblik. Det er en visuelt guidet tur, hvor du ikke selv er tilstede.